Hygge dage i Hamborg

By | juni 18, 2014

Jeg er næsten lige kommet hjem fra nogle hyggelige dage i Hamborg. Der er mange af mine veninder der har været dernede, og de har alle sammen talt rigtig positiv omkring det. Der er mange spændende shopping muligheder, som vi ikke har i København. I Danmark har der jo gennem mange år, været en tendens til, at flere og flere butikker er blevet til kædebutikker. Kædebutikker er udmærket, men det tager friheden fra butikken, så de små og lidt underlige fund man kan finde i små selvstændige butikker,  dem er man bare ikke i stand til at finde mere.

Når jeg shopper tøj, så holder jeg meget af, ikke altid bare at købe noget, som alle andre gør i. Uden at jeg skal komme til at lyde gammel, så var det altså meget lettere at finde fedt tøj, så butikker selv var ude for at finde det som de skulle bruge. Nå jeg tog sammen med en veninde til Hamborg, og allerede på første dage, der fandt vi rigtig mange butikker, som bare havde en masse tøj, som man ikke kan finde herhjemme. Vi fik købt rigtig meget, og det gjorde vi også anden dagen – Måske også lidt for meget.

hamburg

Nu er det så ikke bare shopping det er hyggeligt i Hamborg. Det er en fantastisk hyggelig by, der altid er rigtig ren, og der for kommer det nok også bare til at virke lidt ekstra hyggeligt. Det er bestemt ikke sidste gang vi har været dernede, for måske varer det ikke så længe inden der mangler tøj i klædeskabet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three − two =