Jeg rejser også en gang i mellem

By | marts 10, 2015

Når du læser på min blog, så kan det godt være, at du får et indtryk af, at jeg aldrig rejser nogle steder hen. Du synes måske, at jeg oplever så mange ting i byen, og jeg derfor ikke har behov for at komme lidt væk som alle andre. Du har helt ret i at jeg oplever mange ting i min hverdag, men det hænger nok lidt sammen med, at jeg opsøger de nye og spændende steder i byen. Jeg har dog også behov for ferie, som så mange andre har brug for det.

Jeg råder ikke over min egen bil her i København. Det er ikke rigtigt noget jeg har overvejet, for jeg synes måske ikke jeg har noget behov for det. Hvis jeg skal lidt rundt omkring, så bruger jeg de udmærkede offentlige transportmidler. Jeg synes måske det ville være lidt for meget luksus, også at have en bil, for det vil måske kun være en gang pr. måned, jeg har behov for den.

Når jeg skal på ferie i fx. Jylland, så har jeg da heller ikke noget problem med at leje en bil. Det kan være være det er dyrt i de dage hvor man gør det, men det er jo bare på inden måde lige så dyrt, som at eje en bil selv. Jeg fandt denne hjemmeside http://blog.find1lejebil.dk/, hvor man kan spare rigtig mange penge. Jeg har brugt den service en del gange efterhånden, og vil jeg ikke engang begynde at gætte på, hvor meget jeg har sparet, men det er ikke små penge. Hvis du ligesom jeg ikke har nogle bil, så prøv siden, det kunne jo også være at du kan spare nogle penge, og det siger man vel aldrig vej til – Gør du ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × four =