Livsnyder og vægt

By | februar 20, 2015

Når jeg omtaler mig selv, så er en af de ting jeg ofte fortæller. at jeg er livsnyder med stort L. Jeg holder rigtig meget af de muligheder man har i en stor by. Desværre så har min figur ikke helt så godt af det.

Den gang jeg flyttede herover, der tænke jeg ikke så meget på vægten, men der gik ikke særlig lang tid, så havde jeg svært ved at genkende mig selv i spejlet. Jeg var derfor klar over, at det helt klart var noget jeg blev nød til at tænke over, når jeg bor herover. Jeg havde ikke lyst til at skære ned på at bruge mulighederne i byen, så jeg ville derfor til at øge min forbrænding. Jeg søgte derfor viden på nettet omkring det, for det var ikke noget problem som jeg havde den gang jeg boede i Danmark.

Jeg fandt hjemmesiden http://hurtigt-vægttab.dk/, hvor jeg fandt en masse information omkring det at tabe sig. Jeg begyndte at live efter nogle af de råd de har derinde, og der gik da ikke lang tid før mine ekstra kilo forsvandt. Lige siden den gang har jeg været meget mere aktiv, for livsnyder det kan inden tage fra mig, og det er ikke noget jeg har lyst til at give slip på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 4 =