Små hyggelige antik butikker i København

By | juli 8, 2014

antik-butik-kobenhavnJeg er en pige efter gamle ting. Der er desværre gået mode i gamle ting, på grund af alle de udsendelser der er i TV i øjeblikket. Det kan man tydeligt mærke ude på de forskellige markeder og butikker, hvor man kan købe gamle ting. Man kan godt mærke, at priserne er steget lidt siden denne interesse kom. Det er nok ganske naturligt, og der er ikke så meget jeg kan gøre ved det alligevel.

Der er nogle butikker rundt omkring i København hvor jeg kommer med jævne mellemrum. Noget af det jeg synes er hyggeligt ved at komme i disse butikker er, at der kun er en ting af værd. Ser man noget som man godt kan lide, så er det med at få det købt, hvis man altså kan få det til den rigtige pris. Jeg har nogle gange prøvet at vente forlænge, hvorefter tingen er blevet solgt. Det er bare intet man kan gøre ved det. Man kan jo ikke bare lige ringe til en anden butik for at høre om de har flere tilbage.

I dag når jeg er ude for at shoppe efter gamle ting, så kender de mig og ikke mindst min smag ude i de butikker jeg kommer i. Det gør det meget mere hyggeligt, for man kan i nogle tilfælde få vist nogle ting, som de ikke har fået sat i butikken endnu. Man kan med andre ord blive førstevælger, hvis man er et kendt ansigt i butikkerne. I den senere tid er jeg også begyndt at handle lidt med disse typer af produkter. Det er ikke noget jeg tjener det store på, men det kan give til en pose slik en gang i mellem. Jeg synes jo bare det er hyggeligt, og så har man også en undskyldning for at komme ind i de andre butikker, for at se hvad de har til at stå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + nineteen =