Vinteren skal bruges på en hobby

By | februar 25, 2015

Min mar har altid sagt til mig, at når det er sommer, så skal man hygge sig, og være meget udenfor. Det er derfor en rigtig god idé, at man ikke planlægge så mange hobby ting i sommerperioden, har hun altid sagt til os.Når jeg tænker tilbage på min barndom, så tænker jeg tit på min mor der sidder og maler billede i kold vinteraften, hvor hun sidder og hygger sammen med min far. Det er rigtig hyggeligt, for min mor sidder og maler, og min far sidder enten og læser, eller ser TV. Det er ikke fordi de laver noget sammen, de opholder sig i det samme rundt, så de kan også sidde og tale sammen. Jeg husker dog også, at når det så var sommer, så gik de tit ude i haven, for at ordne de forskellige ting, som man nu en gang har at lave i haven.

Jeg har aldrig rigtig fundet man den hobby som jeg gerne vil lave, og derfor har jeg kun fulgt min mors råd om, at lave mange ting udenfor om sommeren, men når det kom til vinteren, så havde jeg ikke rigtig den hobby, der skulle tage lang tid. Jeg har derfor altid læst, og det var da nok også sådan, at jeg læste om ølbrygning. Jeg fik hentet mig en bog, der var sådan en komplet guide til det at brygge selv hjemme. Jeg synes det var rigtig spændende, og det passede super godt sammen med, at jeg bedst kan lide at lave alle mine fødevarer selv.

Jeg kan godt mærke på mig selv, at jeg har fundet den hobby, som min mor altid har sagt at det er vigtig at have – Jeg har fundet min hobby for livet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × five =